top of page
Laat je teksten jouw verhaal vertellen

Samen zetten we jouw verhaal om naar teksten die bij jouw zaak passen. Zo maak je tijd vrij om te focussen op waar het voor jou écht om draait.

Profiel Katrien.jpg
Teksten die voor jou werken

Je bouwde een eigen zaak uit om te doen wat je het liefste doet. Of dat nu coaching, een webshop of online cursussen zijn, dat maakt eigenlijk niet uit. De meerderheid van je tijd steek je het liefst in dat wat je graag doet. Logisch. Maar vaak komen er heel wat dingen bij kijken waar je niet zonder kan. Administratie, boekhouding en jawel, ook communicatie.

En daar kan ik je mee helpen!

Wat kan ik voor je doen?

STRATEGIE

Twijfel over de juiste insteek van je teksten? Heb je de gewoonte om teveel informatie in één tekst te proppen? Dan ben ik graag je sparringpartner. We bekijken samen wat de beste aanpak is.

EINDREDACTIE & PROEFLEZEN

Wil je feedback op je teksten? Laat je ze graag nog eens nalezen voor je ze publiceert? Of wil je graag een tweede mening over de inhoud? Ik maak er graag tijd voor vrij.

TEKSTEN SCHRIJVEN

Geen schrijftalent? Of je besteedt je tijd liever aan andere taken? Dat los ik graag voor je op. Ik schrijf de teksten voor en in overleg met jou. Ik bouw ze op van nul en stel ze samen met jou scherp in een aantal revisierondes.

Hallo!

Ik ben Katrien. Interne communicatiemedewerker by day, blogger, contentjunk en sinds kort freelance copywriter by night.

Ik help jou als (solo-)ondernemer om je verhaal te vertellen met vlotte, eenvoudige en bondige teksten. Door aan de slag te gaan met je teksten of met de basisinformatie die ik van jou krijg. Zo maak je tijd vrij voor de kern van je zaak, je klanten helpen.

Katrien_2.png
bottom of page